ALUJE TROŠKINTA ŽUVIS

Ingridientai:
1 kg žuvies,
2 svogūnai,
1 morka,
1 petražolių šaknis,
1 šaukštas razinų,
1 šaukštelis medaus,
0,5 citrinos,
druskos, pipirų.
Gaminimas
Žuvies filė supjaustome griežinėliais, pabarstome druska, pipirais ir laikome 30 min. Prieskonines daržoves supjaustome griežinėliais ir kepiname iki rusvos spalvos, į keptuvę dedame žuvų gabalėlius bei pakepintas daržoves, įpilame 1 šaukštą alaus, supilame aliejų, įspaudžiame citrinų sulčių, suberiame razinas, troškiname, kol daržovės suminkštės. (Kviečiu prie st)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!