Anties krūtinėlė su ananasais

Ingridientai:
600g anties krūtinėlės,
0,5 šaukštelio cukraus,
1 stiklinė raudono vyno,
2 stiklinės sultinio,
1 šaukštas želatinos,
1 indelis konservuotų ananasų,
druskos, aliejaus kepimui.
Gaminimas
Anties krūtinėles išplauti, apdžiovinti, įtrinti druska ir cukrumi. Palikti 1 val. vėsioje vietoje, po to apkepinti aliejuje, sudėti į troškinimo indą, užpilti sultiniu ir vynu. Troškinti ant mažos ugnies, kol mėsa suminkštės. Anties krūtinėles išimti, supjaustyti griežinėliais.

Ištirpinti želatiną mažame kiekyje vandens, supilti į sultinį, kuriame virė krūtinėlės, ir išmaišyti. Mėsos griežinėlius dėti į lėkštę pakaitomis su ananasų griežinėliais ir užpilti stingstančia žele.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!