Avižinių dribsnių saldainiai


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
50 g sviesto ar margarino,
100 g cukraus,
150 g avižinių dribsnių,
5 šaukštai grietinėlės ar nesaldinto kondensuoto pieno,
1 arbatinis šaukštelis likerio.
Glajui: 5 šaukštai miltinio cukraus, kondensuoto pieno,
2 šaukštai kakavos miltelių.
Gaminimas:
Ištirpinus puode sviestą, suberiamas cukrus, avižiniai dribsniai ir truputį paskrudinami. Tada supilama grietinėlė ir likeris, masė pakaitinama, kol skystis susigeria. Išmaišyta masė atšaldoma, iškočiojamas 2 cm storumo lakštas ir, supjausčius kvadratėliais, aptepama glajum.
Glajui miltinis cukrus sumaišomas su kakava ir atskiedžiamas kondensuotu pienu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!