Avokado salotos su rūkyta lašiša

Ingridientai:
4 porcijos
Aguonų padažo,
5 šviežių krapų šakelės,
4 greipfrutai,
2 avikadai,
175 g rūkytos lašišos riekelių,
1 nedidelė lapinės cikorijos galvutė,
90 g gražgarsčių.
Gaminimas
Pagaminkite padažą ir įplakite į jį smulkiai kapotų krapų. Išskaidykite skiltelėmis greipfrutą, supjaustykite avokadą riekelėmis. Lašišą supjaustykite juostelėmis. Nupjaukite lapinės cikorijos kerpę. Lapus išskirstykite ir nuplaukite.

Nuplautus lapinių cikorijų ir gražgarsčių lapelius padažykite į padažą ir išdėliokite į lėkštes. Ant viršaus išdėliokite greipfrutą ir avokadą. Viduryje iš lašišos riekelių susukite rožę. Papuoškite šviežių krapų šakelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!