Blynai su grybais

Ingridientai:
1 kiaušinis,
0,5 stiklinės pieno,
0,5 stiklinės vandens,
miltų,
truputis druskos, cukraus,
1 stiklinė sūdytų, šaldytų ar džiovintų grybų,
1 svogūnas,
druskos, pipirų, aliejaus.

Gaminimas
Paruošiame vidutinio tirštumo blynų tešlą. Grybus, jeigu reikia, išmirkome ar apverdame ir sumalame. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberiame susmulkintą svogūną. Kai jis šiek tiek
apkepa, sudedame grybus, prieskonius ir
gerai apkepame. Į keptuvę su aliejumi pilame po 2 šaukštus blynų tešlos, į vidurį dedame atvėsusio įdaro ir apkepame abi puses. Patiekiame su grietine ar šiltu grietinės padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!