Braškių žiedeliai

Ingridientai:
Tešlai:
3 kiaušiniai,
125 g cukraus,
150 g miltų,
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių,
sviesto kepimo formelėms patepti.

Kremui:
0,75 indelio karamelizuoto pieno su cukrumi,
200 g sviesto,
3 šaukštai midaus gėrimo ''Vaidilutė''.
1 kg nedidelių braškių,
200 g grietinėlės,
1 šaukštas cukraus,
susmulkintų pistacijų riešutų.
Gaminimas
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame biskvitinę tešlą ir sviestu pateptose formelėse iškepame biskvitinius paplotėlius. Kremui mikseriu išsukame sviestą su kondensuotu pienu ir midaus gėrimu ''Vaidilutė''. Ant atvėsusių biskvitinių paplotėlių dedame kremą. Tuomet ratu sudedame nuplautas braškes. Viduriukus papuošiame plaktos pasaldintos grietinėlės bokššteliais ir susmulkintais rieššutais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!