Bulviniai blynai su mėsos padažu

Ingridientai:
Blynams:

800 g bulvių;
100 g svogūnų;
1 kiaušinis;
2 valg. š. miltų;
Druskos;
Aliejaus kepimui.

Padažui:

300 g jautienos faršo;
100 g svogūnų;
2 susmulkintos česnako skiltelės;
400 g konservuotų pomidorų savo sultyse;
2 valg. š. grietinės;
2 valg. š. aliejaus;
prieskonių.
Gaminimas
Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. Svogūną nulupti, sutarkuoti ir supilti į bulvių masę. Sudėti miltus, įmušti kiaušinį, pasūdyti ir viską gerai išmaišyti. Didelėje keptuvėje įkaitinti aliejų ir iškepti blynus.

Padažui svogūnus nulupti ir smulkiai supjaustyti. Faršą kepti keptuvėje apie 10 min., po to sudėti svogūną ir kepti dar 3 min. Tada sudėti prieskonius, česnaką ir pomidorus kartu su skysčiu. Išmaišyti ir 20 min. troškinti. Pabaigus sudėti grietinę, petražoles ir viską išmaišius patiekti su blynais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!