BULVINIAI BLYNELIAI SU GRIKIAIS

Ingridientai:
1 kg bulvių,
200 g grikių kruopų,
1 svogūnas,
kvapniųjų pipirų,
druskos,
pipirų,
aliejaus blyneliams kepti.

Gaminimas
Grikių kruopas perliejame verdančiu vandeniu, nuvarviname. Nuskustas bulves sutarkuojame, sumaišome su kruopomis ir smulkintu svogūnu, įberiame druskos, pipirų. Iš masės formuojame storokus volelius, suvyniojame į marlę kaip vyniotinius, apsukame siūlu, galus užrišame. Dedame į verdantį vandenį, pasūdome, įberiame kvapniųjų pipirų ir verdame 30 minučių. Išimame, trumpam panardiname į šaltą vandenį, atvėsina-
me, išvyniojame iš marlės. Supjaustome 2 cm storio griežinėliais ir apkepiname aliejuje iš abiejų pusių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!