Bulviniai blyneliai su kopūstais

Ingridientai:
1 kg tarkuotų bulvių
400 g raugintų kopūstų
2 kiaušiniai
1 svogūnas
kmynų
pipirų
aliejaus
druskos
Gaminimas

Kopūstus smulkiai sukapoti ir savo sultyse troškinti 15 min. Atšaldyti, nupilti sulčių perteklių, sumaišyti su tarkiais. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti su aliejumi, suberti į tarkius, supilti išplaktus kiaušinius, suberti prieskonius, išmaišyti. Jeigu tešla per skysta, įberti porą šaukštų miltų. Blynelius kepti su aliejumi. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!