Bulviniai vėdarai

Ingridientai:
1kg bulvių
200gr. lašinukų
2 svogūnai
1/2 šaukštelio mairūno ar maltų pipirų
kiaulės žarnų
kelios skiltelės česnako
druska.


Paruošimo būdas:

Nuskuskit bulves . Jas sutarkuokite. Supjaustykite smulkiai lašinukus ir paspriginkite kartu su kapotais svogūnais. Jais užpilkite paruoštas bulves, suberkite pipirus . Viską gerai sumaišykite.

Žarnos gerai išvalomos, ištrinamos druska ir kapotu česnaku, išplaunamos ir nekietai prikemšamos. Skarda ištepama riebalais, įpilama truputis vandens ir laisvai sudedamos prikimštos žarnos.

Skardos su prikimštomis žarnomis sudedamos į karštą orkaitę. Po 5-10min. kepimo žarnos keliose vietose subadomos adata, kad netrūkinėtų. Kepama vidutinio karštumo orkaitėje, retkarčiais viršų palaistant riebalais. Jei reikia apverčiama.



Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!