Bulvių ir aguročių sriuba


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:

5 – 6 bulvės,
1 morka,
1 agurotis,
1 ankštinis pipiras,
gabaliukas petražolės šaknies,
2 pomidorai,
0,25 poro stiebo,
4 šaukštai lydyto sviesto,
4 šaukštai grietinės,
druska, krapai.

Gaminimas:
Morkas, petražoles, porą, pipirą susmulkinkite, užpilkite lydytu sviestu ir patroškinkite. Bulves ir agurotį nulupkite, supjaustykite, dėkite į verdantį vandenį arba daržovių nuovirą ir virkite 5 – 10 minučių. Baigiant virti sudėkite supjaustytus pomidorus, pasūdykite. Paskaninkite grietine, įberkite susmulkintų žalumynų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!