Bulvių ir mėsos užkandis

Ingridientai:
2—3 virtos bulvės,
200 g virtos mėsos liekanų,
2 virtos morkos, raugintas agurkas,
2—3 šaukštai virtų pupelių ar konservuotų žaliųjų žirnelių,
2—3 kietai virti kiaušiniai,
3—4 šaukštai majonezo ar grietinės, šaukštelis paruoštų krienų,
po truputį cukraus ir druskos.
Gaminimas
Bulvės, mėsa, morkos ir agurkas supjaustomi kubeliais, kiaušinis skiltelėmis, sudedamos pupelės (žirneliai), lengvai maišant pasūdoma. Užpilama majonezu, išmaišytu su krienais. Puošiama kiaušinio skiltelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!