Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

4 – 5 bulvės,
0,5 l pieno,
0,5 kg žiedinių kopūstų,
1 kiaušinis,
200 g virtos mėsos,
0,5 šaukšto kmynų,
1 svogūnas,
50 g sviesto,
druska.

Gaminimas:
Bulves išvirkite, sugrūskite, supilkite karštą pieną, pasūdykite, suberkite kmynus ir išmaišykite. Žiedinius kopūstus suskirstykite žiedeliais ir apvirkite. Į paruoštą indą dėkite sluoksnį bulvių košės, sluoksnį smulkiai supjaustytos virtos mėsos, susmulkintą svogūną, sluoksnį žiedinių kopūstų ir vėl bulvių košės. Ant viršaus užpilkite išplaktą su 2 šaukštais pieno ir trupučiu druskos kiaušinį, uždėkite sviesto gabaliukų ir kepkite orkaitėje 10 – 15 minučių.

Tinka vartoti su: Valgykite su salotomis ar šviežiais agurkais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!