Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas

Ingridientai:
4—5 bulvės,
0,5l pieno,
0,5 kg žiedinių kopūstų,
kiaušinis,
200 g virtos mėsos,
0,5 šaukšto kmynų,
svogūnas,
50 g sviesto,
druskos.
Gaminimas
Bulvės išverdamos, sutrinamos, supilamas karštas pienas, pasūdomą, suberiami kmynai. Viskas gerai sumaišoma. Žiediniai kopūstai išskirstomi žiedynėliais ir apverdami. Į paruoštą indą dedamas sluoksnis bulvių košės, sluoksnis smulkiai supjaustytos virtos mėsos, susmulkintas svogūnas, sluoksnis žiedinių kopūstų ir vėl bulvių košės. Ant viršaus užpilamas išplaktas su 2 šaukštais pieno ir trupučiu druskos kiaušinis. Uždedami gabaliukai sviesto ir kepama orkaitėje 10—15 min. Valgoma su salotomis ar šviežiais agurkais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!