BUROKĖLIŲ SALOTOS


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
4 kg. burokėlių, 1,į kg pomidorų, 0,5 kg svogūnų, 0,5 kg paprikos, 200 gr. česnako, 200 gr. cukraus, 2 valg.šaukštai druskos, 200 gr. 9 proc. acto, 0,5 ltr. aliejaus.
Gaminimas:
Burokėlius sutarkuojam stambia burokine tarka, kitas daržoves kubeliais, česnaką išspaudžiam arba labai smulkiai supjaustom, pomidorus karštu vandeniu blanširuojam, kad geriau nusiluptų odelė. Viską verdam 1,5 val. Actą supilam pačioje daržovių troškinimo pabaigoje. Masę sudedam į paruoštus stiklainius ir uždarom dangteliais. Apkloti šiltai stiklainius kol jie atvės.
Tinka vartoti su: Skanu su mėsa kaip garnyras.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!