Grilyje kepti lašišos kepsneliai


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.1 рakelis šviežių čiobrelių,
2.1 citrinos sultys,
3.6 šaukštai alyvuogių aliejaus,
4.4 gabaliukai šviežios lašišos (po 200 g),
druskos ir pipirų pagal skonį,
5.1 citrina,
žiupsnelis stambiai maltų pipirų
Gaminimas:
Nuplaukite čiobrelius ir nuskabykite lapelius. Negilioje lėkštėje sumaišykite citrinos sultis ir alyvuogių aliejų, suberkite čiobrelių lapelius, pasūdykite ir pagardinkite pipirais pagal skonį.
Lašišos gabalėlius nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite popierine servetėle. Sudėkite žuvį į paruoštą marinatą mažiausiai valandai. Po 30 minučių gabalėlius lašišos apverskite ant kitos pusės.
Citriną gerai nuplaukite karštu vandeniu ir supjaustykite griežinėliais. Lašišą kepkite įkaitintame grilyje ant grotelių po 5 minutes iš abiejų pusių. Likus 2 minutėms iki kepimo pabaigos uždėkite ant kiekvieno žuvies gabalėlio citrinos riekeles. Prieš patiekiant pabarstykite stambiai maltais pipirais ir papuoškite žalumynais. Garnyrui puikiai tinka bulvių salotos su vyšniniais pomidorais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!