Grybai, kepti tešloje


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
500 g šviežių vidutinio didumo grybų,
aliejaus,
petražolių lapelių.
Tešlai:
1 stiklinė miltų,
3 kiaušiniai,
1 stiklinė pieno,
3 šaukštai aliejaus,
druskos,
2 šaukštai tarkuoto sūrio.
Gaminimas:
Iš miltų, su skysčiu išplaktų kiaušinių, aliejaus, druskos ir tarkuoto sūrio įmaišyti skystą tešlą, Grybus su koteliais arba tik kepurėles pamirkyti tešloje ir kepti dideliame riebalų kiekyje, kol iškeps ir iš visų pusių paraus. Papuošti dideliame riebalų kiekyje keptais petražolių lapeliais. Patiekti su virtais ryžiais ir majonezo arba grietinės padažu. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!