Grybų sriuba su kukulaičiais


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
200 g grybų,
1 poras arba svogūnas,
1 morka,
1 šaukštas margarino,
gabalėlis saliero,
1 l vandens arba sultinio,
3 bulvės,
1 šaukštas grietinės,
druskos, žalumynų,
Kukulaičiams:
1 šaukštas sviesto arba margarino,
1 kiaušinio trynys,
0,5 stiklinės miltų,
druskos,
šiek tiek pieno arba vandens.
Gaminimas:
Iš margarino, kiaušinio trynio, miltų , skysčio druskos įmaišyti tešlą ir 30 minučių ją palaikyti. Kapotus grybus ištroškinti su strypeliais supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis.Bulves išvirti vandenyje arba sultinyje. Joms baigiant virti, į sultinį suleisti 2 šaukšteliais suformuotus tešlos kukulaičius, sudėti troškintus grybus. Kai kukulaičiai iškils į paviršių, o kiti produktai bus išvirę, sriubą nukaisti. Ją dar galima pagardinti agurkų arba kopūstų sūrymu. Patiekti su grietine ir smulkintais žalumynais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!