Jankių bulvių salotos

Ingridientai:
6-8 porcijos

1,4 kg ankstyvųjų bulvių,
8 kiaušiniai,
125 ml majonezo,
60 ml ( 4 šaukštai ) grietinės,
45 ml ( 3 šaukštai )
raudonojo vyno acto,
15 ml ( 1 šaukštas )
Dižono garstyčių,
1 nedidelis ryšelis petražolių,
1 nedidelis ryšelis ridikėlių,
3 salierų lapkočiai,
2 marinuoti agurkai,
1 vidutinio dydžio svogūnas,
druskos.
Gaminimas
Gerai nuplaukite bulves. Jei jos didelės, supjaustykite. Virkite 15-20 minučių, kol bus minkštos. Gerai nusunkite. Kiaušinius išvirkite kietai. 4 kiaušinius supjaustykite į keturias skilteles papuošimui, kitus sukapokite.

Majonezą, grietinę, actą, Dižono garstyčias ir petražolių lapelius sumaišykite. Pasūdykite. Plonais griežinėliais supjaustykite ridikėlius, salierus, agurkus. Smulkiai supjaustykite svogūną.

Bulves sudėkite į didelį dubenį. Sudėkite kitus komponentus. Salotas užpilkite padažu ir sumaišykite. Pasūdykite. Kiekvieną porciją papuoškite kiaušinio skiltelėmis ir petražolių šakelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!