Jautiena, troškinta aluje

Ingridientai:
500-800 gr jautienos,
1-2 svogūnai,
1 didesnė morka,
10-15 džiovintų slyvų,
0.33l alaus.
Gaminimas
Pasūdytą, pabarstytą norimais prieskoniais jautieną, supjaustytą gabalėliais, pakepinti puode aliejuje, kol visa mėsa apkeps. Atskirai vos vos apkepinti svogūnus ir sudėti į puodą. Kai mėsa išskirs sultis, sudėti nestorais griežinėliais supjaustytą morką. Tegu visa tai pasitroškina, maždaug pusvalandį. Tuomet sudėti džiovintas slyvas ir supilti alų. Toliau bent pusvalandį troškinti ant mažos ugnies. Kai praeis pusė valandos, galite paraugauti, jei mėsa minkšta, išsitroškinusi, galite tiekti. Skaniausia - su virtais ryžiais, bet kiekvienas gali pasirinkti savo garnyrą. Skanaus! (Natalija)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!