JAUTIENOS KEPSNYS SU KARŠTOMIS DARŽOVĖMIS

Ingridientai:
200 g jautienos išpjovos,
80 g saldžiosios paprikos,
40 g česnako,
50 g morkų,
40 g žolelių aliejaus,
druskos, pipirų,
aliejaus, pievagrybių.
Gaminimas
Jautienos išpjovą supjaustome kepsnio dydžio gabaliukais, pabarstome prieskoniais, aptepame aliejumi. Daržoves supjaustome lazdelėmis, pabarstome prieskoniais, įpilame šiek tiek aliejaus ir išmaišome, įkaitiname keptuvę, sudedame daržoves, neluptus česnakus, pievagrybius, viską apkepiname ir, išėmę iš keptuvės, apšlakstome žolelių aliejumi. Mėsą taip pat iškepame ir apšlakstome žolelių aliejumi. Į lėkštės vidurį sluoksniuojame keptą mėsą ir daržoves. Žolelių aliejų labai nesudėtinga pasigaminti, tereikia smulkiai sukapoti petražoles ir išmaišyti su aliejumi. Galima viskąą sumaiššyti smulkintuvu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!