Jautienos muštiniai, įdaryti slyvomis

Ingridientai:
800g jautienos nugarinės,
prieskonių,
druskos,
1 kiaušinis,
džiūvėsėlių muštiniams pavolioti,
40g riebalų kepimui,
20g sviesto užpylimui.

Įdarui:
200 g džiovintų slyvų,
3—4 svogūnai,
prieskonių (muskato, cinamono, pipirų, gvazdikėlių),
20 g sviesto svogūnams pakepinti.
Gaminimas
Slyvos išbrinkinamos ir supjaustomos rėželiais, svogūnai supjaustomi smulkiai ir pakepinami svieste, paskaninama maltais prieskoniais ir sumaišoma. Šie muštiniai gaminami taip pat kaip įdaryti lašiniukais. Iškepti muštiniai sudedami į pašildytą pusdubenį, aplink apdedami keptomis ar virtomis bulvėmis, troškintomis pupelėmis, žaliaisiais žirneliais. Atskirai patiekiama lapinių salotų ar kitokių žalių daržovių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!