Juros lydeka su avižiniais dribsniais

Ingridientai:
700 g šaldytų juros lydekų,
75 g susmulkintų lazdynų riešutų,
1,5 stiklinės avižinių dribsnių,
druskos,
1,5 stiklinės pieno,
citrininių žuvies prieskonių,
3 kiaušiniai,
truputis aliejaus.
Gaminimas
Dribsnius užpilame pienu ir išbrinkiname. Jūros lydekas nuskutame, išvalome, nuplauname. Pabarstę druska ir prieskoniais, palaikome 0,5 vai. Išmirkusius dribsnius sumaišome su plaktais kiaušiniais, paskaniname druska, prieskoniais, supilame į aliejumi pateptą kepimo indą, sudedame žuvis ir viską pabarstę susmulkintais riešutais iškepame orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!