Kakavos kremo bokštas

Ingridientai:
Kremui:
1 l pieno,
manų,
1 stiklinė cukraus,
4 šaukštai kakavos,
300 g sviesto,
2 šaukštai konjako.

1 indelis konservuotų ananasų griežinėlių,
200 g grietinėlės,
2 šaukštai cukraus,
vyšnių.
Gaminimas
Iš pieno, manų, cukraus ir kakavos išverdame košę.
Atvėsusią ją suplakame su sviestu ir konjaku. Dubenį išklojame 6 ananasų griežinėliais, o likusius supjaustome ir jmaišome į kremą. Kremą sukrečiame į dubenį ir 2 vai. Paliekame šaltai. Patiekdami bokštą iškrečiame iš dubens ir papuošiame plakta pasaldinta grietinėle
bei vyšniomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!