Kalmarų salotos


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
200 gr.koncervuotų kalmarų filė(dėžutė),
trys svogūnai,
majonezas,
malti juodieji pipirai.
Gaminimas:
Kalmarus nuplauti ir smulkiai supjaustyti. Svogūnus taip pat smulkiai supjaustyti ir nuplikyti verdančiu vandeniu (smulkintų svogūnų kiekis turėtų būti maždaug toks pat kaip ir kalmarų). Svogūnus perpilti šaltu vandeniu. Sumaišyti kalmarus ir svogūnus su majonezu ir juodaisiais pipirais. Pageidautina prieš valgant palaikyti valandą šaldytuve.
Valgoma su duona.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!