KALMARŲ ŽIEDŲ UŽKANDIS

Ingridientai:
200 g aliejaus,
1 kalmaras,
100 g salotų lapų,
30 g alyvuogių,
20 g mėlynojo svogūno,
citrinų sulčių,
alyvų aliejaus,
sojų padažo.

Tešlai:
1 kiaušinis,
2 šaukštai grietinės,
1/4 stiklinės ketyro,
druskos,
cukraus,
pipirų.

Marinatui:
2 skiltelės česnako,
citrinų sulčių,
juodųjų pipirų,
druskos.
Gaminimas
Kalmarus supjaustome žiedais ir pamarinuojame. Maišome tešlą, kiaušinio baltymą išplakame iki standžių putų ir įmaišome į tešlą. Kalmarus merkiame į tešlą ir kepame aliejuje 2 minutes. Iškepę dedame į lėkštę su salotomis ir daržovėmis. Užpilame sojų padažu, alyvų aliejumi ir citrinų sultimis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!