Kapota silkė


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

50 g silkės,
20 g pyrago,
15 g svogūnų,
1 kiaušinis,
20 g daržovių,
15 g obuolių,
10 g sviesto,
3 g acto,
žalumynų.

Gaminimas:

Silkę išmirkykite, smulkiai supjaustykite, obuolius nulupkite, bandelę išmirkykite piene ir sumalkite. Viską sumaišykite, pridėkite smulkiai sukapotų, aliejuje pakepintų svogūnų. Įpilkite aliejaus, acto. Pabarstykite pipirų, cukraus, išmaišykite. Iš masės ilgoje lėkštėje suformuokite žuvies formos krūvelę, suplokite. Pabarstykite kapotu kiaušiniu, žalumynais. Šalia dėkite daržoves. Dar galite papuošti sviesto gėlytėmis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!