Karštos burokėlių salotos

Ingridientai:

svogūno
virtų burokėlių
silkės
džiovintų grybų
prieskonių

Gaminimas:

Džiovintus grybus reikia apvirti ir susmulkinti. Svogūną pakepinti šlakelyje aliejaus, į keptuvę dėti grybus, truputį patroškinti, tada burokėlius (pjaustytus smulkiais kubeliais), dar truputį patroškinti ir galiausiai dėti smulkiai supjaustytą silkę. Pakaitinti, kol silkė suminkštės. Prieskonius aš dedu tik tada, nes iš anksto įdėjus, galima ir persūdyt. Dar kokią minutę pakaitinu ir viskas.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!