KEKSIUKAI SU OBUOLIENĖS ĮDARU

Ingridientai:
8 keksiukams:

130 g miltų ''Ekstra'',
1 kiaušinis,
60 g miltinio cukraus,
5 šaukštai sviesto,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
1-1/2 stiklinės obuolių tyrės,
2 šaukštai krakmolo,
2 šaukštai smulkintų kepintų migdolų,
sviesto.
Gaminimas
Kiaušinį suplakame su miltiniu cukrumi ir sviestu iki vientisos masės, suberiame miltus, kepimo miltelius ir užminkome tešlą. Tešlą suvyniojame į foliją ir dedame 1 valandai į šaldytuvą. Išėmę 2/3 tešlos, iškočiojame, išpjauname apskritimus ir išklojame sviestu išteptas tormeles. Ant tešlos uždedame 2 šaukštus obuolių tyrės, sumaišytos su krakmolu ir migdolais. Ploniau iškočiojame likusią tešlą išpjauname apskritimus ir uždedame ant vandeniu pateptų formelių virššaus, užžspaudžžiame. Kepame 170-180 C temperatūūroje 20-č30 minučių. Dar karšštus keksiukus peiššliu atskiriame nuo formeliųų kraštųų ir paliekame jose atvėėsti. Po to išimame ir apibarstome miltiniu cukrumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!