KEPTA LAŠIŠA SU JOGURTINIU PADAŽU

Ingridientai:
2 gabalėliai lašišos (400 g),
400 g naturalaus jogurto,
krapų,
citrinpipirių,
pipirų mišinio,
druskos.

Gaminimas
Žuvį įtrinti pipirais ir druska, suvynioti į foliją. Folija keliose vietose šakute subadyti. Žuvį kepti orkaitėje apie 20 min.įkaitintoje iki 180 laipsnių.
Krapus susmulkinti ir išmaišyti su jogurtu. Padažą paskaninti druska ir pipiru mišiniu, gerai išmaišyti. Padažą patiekti atskirai padažinėje. Patiekti su balta bandele aptepta sviestu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!