Kepta silkė su vynu

Ingridientai:
4 silkių filė,
3-4 saldžiarūgščiai obuoliai,
2 svogūnai,
1/2 stiklinės razinų,
100 g raudonojo pusiau sauso vyno,
truputis aliejaus.

Gaminimas
Į kepimo indą įpilam keletą šaukštų aliejaus, sudedame supjaustytą silkę, uždedame griežinėliais supjaustytus svogūnus, į 6 dalis supjaustytus obuolius (be sėklalizdžių) ant viršaus pribarstome nuplautų razinų ir užpylę vynu, uždengę dangčiu kepame orkaitėje, kol obuoliai suminkštėja.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!