Kopūstienė su pupelėmis

Ingridientai:
500g. kiaulienos kaulų,
400g. raugintų kopūstų,
1/2 stiklinės pupelių,
morka,
svogūnas,
2 šaukštai pomidorų padažo,
2 šaukšteliai miltų,
2 šaukštai taukų,
šaukštas grietinės,
pipirų,
druskos,
3 lauro lapai.
Gaminimas
Pupeles 5-8val. užmerkti ir apvirti. Iš kaulų paruošti sultinį. Raugintus kopūstus užpilti trupučiu sultinio, įdėti pomidorų padažo, taukų, susmulkintą morką ir pamaišant 1,5val. troškinti. Į verdantį sultinį sudėti kopūstus, pupeles ir virti ant lėtos ugnies. Likus 10-15 min. iki pabaigos, suberti prieskonius. Sriubą paskaninti grietine.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!