KRABŲ KEPSNYS

Ingridientai:
dėžutė konservuotų krabų
mažas svogūnas
truputis acto
augalinio aliejaus
malto imbiero ant peilio galo
1 kiaušinis
miltų
pieno
pipirų ir druskos

Padažui:
truputis pomidorų pastos
3 vidutinio didumo svogūnai
česnako skiltelė
truputis malto i
Gaminimas
Krabus nuplauti po tekančiu šiltu vandeniu, sumaišyti su smulkiai supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, actu, augaliniu aliejumi ir imbieru. Laikyti vieną valandą. Iš miltų pieno ir kiaušinių paruošti skystą tešlą ir taip pat palaikyti valandą.
Svogūnus smulkiai supjaustyti, sumaišyti su maltu imbieru, įmesti česnako skiltelę skiltelę ir patroškinti. Kai svogūnas suminkštės, išgriebti česnaką, pridėti pomidorų pastos, pasūdyti, pabarstyti pipirais ir išmaišyti.
Krabus nusausinti, apvolioti teššloje ir kepti dideliame kįįiekyjąe gerai įkaitinto aliejaus.
Valgyti tuojau pat. Prieū jųų labai tinka biriai vžžžžirti ryžiai. Paššdažą patiekti atskirame inde. Tinka įvairios aštresnėės ar saldžiaųųrūgštėės vaisių ir daržovių salotos.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!