Krevečių salotos

Ingridientai:
250 g virtų ryžių,
1 didelis pomidoras,
1 mažas svogūnas,
1/2 raudonos saldžiosios paprikos,
300 g šaldytų virtų krevečių.

Padažui:
50 g alyvų aliejaus,
2 šaukštai raudonojo vyno acto,
1,5 arbatinio šaukštelio druskos,
1/8 arbatinio šaukštelio sausų garstyčių
Gaminimas
Išverdame ryžius ir atšaldome. Didesniame inde suplakame aliejų, actą, druską ir garstyčias. Į paruoštą padažą sudedame kubeliais supjaustytus pomidorus, sukapotą svogūną ir papriką. Viską sumaišome. Po to suberiame ryžius ir paruoštas krevetes. Uždengiame ir 2 val. palaikome šaldytuve.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!