Krevečių salotos su avokadų padažu

Ingridientai:
1 indelis krevečių sūryme,
4 apelsinai,
3 stiklinės virtų ryžių,
1 nedidelė vynuogių kekė.

Krapų šakelė papuošimui.

Padažui:
1 avokada, 2 šaukštai citrinų sulčių,
1 šaukštas sutarkuotos citrinos žievelės,
5-6 šaukštai majonezo,
truputis druskos.
Gaminimas
Į porcijines lėkštutes žiedu sudedame apelsinų skilteles. Į vidų sudedame ryžius ir viduryje padarome įdubimą padažui. Aplink įdubimą sudedame vynuogių puseles. Sudėliojame krevetes. Padažui sumalame avokadą ir sumaišome su visomis sudedamosiomis dalimis. Įdedame po 2 šaukštus padažo į lėkštutes ir papuošiame krapų šakelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Raimonda 2009-12-28 19:03:39
Tai cia viskas dalimis , o ne salotos