Lazanijos suktinukai su sūrio padažu

Ingridientai:
8 lazanijos lakštai
250g maltos mėsos
1 svogūno galva
druskos ir pipirų pagal skonį
30g sviesto
2valg. šaukštai miltų
2 stiklinės pieno
50g tarkuoto fermentinio sūrio.
Gaminimas
Pirmiausia paruoškite lazanijos suktinuku įdarą - pakepinkite keptuvėje faršą su smulkintais svogūnais ir pagardinkite jį druska, pipirais.
Pasiruoškite padažą. Pakaitinkite sviestą gilioje keptuvėje, maišydami dalimis suberkite miltus ir pakepinkite juos iki aukso spalvos. Paskui sumažinkite ugnį ir pamažu nuolat maišant supilti šiltą pieną. Be paliovos maišydami padažą kaitinkite ne mažiau kaip 15-20 min.
Paskui suberkite tarkuotą fermentinį sūrį ir dar pavirkite 5min. Lazanijos lakštus paruoškite taip, kaip nurodyta ant pakuotės. Padėkliukąą ar lėkštęę ištepkite alįįįįįiejumi, iššdėliokiteąąą lazanijos lakšštus, ant jų užždėkite po 1-2 valg.&žžžžžžžžž#353; šašukštus padažo, ant ššššššššš53;viršaus - faršo. Stenkitėės, kad įdaro nepatektųų ant lazanijos lakštųų kraštelų71;ių. Kiekvieną lakštelį paskui ėėėėėėėėsuvyniokite į ritinėlį. Ant kepimo skardos dugno užpilkite šiek tiek padažo, išdėliokite lazanijos ritinėlius ir užliekite likusiu padažu. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje maždaug 20 min. Per tą laiką ant padažo užsidės graži rusva plutelė. Paruoštus suktinukus išdėliokite į lėkštes ir patiekite. (Diana)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!