Lenkiški bulviniai blyneliai su obuoliais (Raimondos)

Ingridientai:
1 kg bulvių,
200 g obuolių,
40 g sviesto,
2 kiaušiniai,
50 g miltų,
džiūvėsėlių,
aliejaus,
druskos,
žalumynų.
Gaminimas
Bulves išverdame ir susmulkiname mėsmale. Sviestą ištirpiname su kiaušinių tryniais ir sumaišome su smulkintų bulvių tyre. Į bulvių masę, įberiame miltų, druskos ir supilame iki standžių putų išplaktus kiaušinių baltymus. Viską išminkome į vientisą masę. Tešlą sudedame ant miltais pabarstytos lentelės, suvyniojame obuolius, supjaustome nedideliais gabaliukais, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje. Tiekiame su grietine.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!