Marinuotų morkų salotos

Ingridientai:
6-7 morkos,
2 svogūnai,
keli žalių salotų lapai

Saldžiarūgščiam marinatui:
0,5 stiklinės aliejaus
1 šaukštas cukraus
3 šaukštai vyno acto
druskos

Gaminimas
Morkas nuplauname, nuskutame ir sutarkuojame morkine trintuve. Svogūnus nulupame ir supjaustome
kubeliais. Marinatui skirtus produktus plakame, kol ištirpsta cukrus. Gautu mišiniu užpilame
morkas ir gerai sumaišome. Taip paruoštas morkas paliekame 12 val. stovėti kambario temperatūroje, o vėliau laikome šaltai. Patiekiame salotinėje, išklotoje žaliais salotų lapais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!