Mėsa įdarytos bulvės


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

6 – 8 bulvės,
300 g mėsos faršo,
2 svogūnai,
2 riekutės pyrago,
1 morka,
50 g margarino,
2 šaukštai pomidorų pastos,
mairūnas,
druska.

Gaminimas:
Bulves išvirti, nulupti, išgremžti vidų ir pridėti įdaro. Puode ištirpinti margariną, viena eile sustatyti įdarytas bulves, supilti 2 šaukštais karšto vandens praskiestą pomidorų pastą. Troškinti 20 – 25 minutes.
Valgyti su agurkais arba salotomis.
Įdaras: į mėsą sudėti susmulkintus svogūnus, sutarkuotą morką, piene išmirkytą ir nuspaustą pyragą, užbarstyti mairūnų, druskos ir išminkyti.
Tinka vartoti su:


Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!