Mėsa įdarytos bulvės

Ingridientai:
6—8 bulvės,
300 g faršo,
2 riekutės pyrago,
2 svogūnai, morka,
50 g margarino,
2 šaukštai pomidorų pastos,
mairūno,
druskos.
Gaminimas
Virtos bulvės nulupamos, išgremžiamas vidus ir į tuštumas pridedama įdaro. Greitpuodyje ištirpinamas margarinas, sustatomos viena eile įdarytos bulvės, supilama 2 šaukštais karšto vandens praskiesta pomidorų pasta. Indas sandariai uždaromas ir 10—15 min. troškinama. Valgoma su agurkais arba salotomis.

Į d a r a s. Svogūnai smulkiai sukapojami, morka smulkiai sutarkuojama, išmirkytas piene pyragas nuspaudžiamas. Viskas sudedama į mėsą, užbarstoma mairūno, druskos ir gerai sumaišoma.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!