Mesainiai ant laužo grotelių

Ingridientai:
500 g maltos kiaulienos,
500 g maltos jautienos,
1 kiaušinis,
1 apkeptas svogūnas,
1 arbatinis šaukštelis garstyčių,
mėsos prieskonių,
druskos, pipirų.

Sviestui:
150 g sviesto,
druskos, pipirų,
2 šaukštai citrinų sulčių,
50 g fermentinio sūrio,
petražolių,
krapų lapelių.
pomidorų,
keptų žiedais supjaustytų svogūnų,
bandelių, aliejaus.
Gaminimas
Maltą mėsą sumaišome su kiaušiniu, apkeptu svogūnu, garstyčiomis, prieskoniais. Padarome suplotus kotletukus ir apkepame juos keptuvėje su aliejumi. Sviestą išsukame, įdedame druskos, pipirų, citrinų sulčių, sutarkuoto fermentinio sūrio, susmulkintų krapų ir petražolių lapelių. Gerai išmaišome ir sudėjęę įį folijąą, suformuojame ''deššrąą''. ąJą įįįdedame 1-2 vai. įąąąą ššaldymo kamerą. Ant grotelčiųų dedame apkeūptus kotletukus, kelis kažžžrtus apverčiame vi&#š353;rš ugnies ir, kai jie gražiai apkepa, uždedame supjaustytą sviestą. Kai jis pradeda tirpti, mėėsą uždedame ant paruoštos bandelėės su svogūnais ir pomidorais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!