Mėsos kukuliai

Ingridientai:
250g maltos veršienos
4 šaukštai
Kiaušinai
25 nedideli marinuoti pievagrybiai
2 šaukštai miltų
Šaukštelis čiobrelių
Druskos, pipirų
Aliejaus virinimui

Papuošimui:
Rauginto agurko griežinėlių
Česnako skiltelio, ridikėlių griežinėlių

Gaminimas
Mėsą, džiuvėsėlius, kiaušinius ir prieskonius gerai išminkyti. Iš marinato išgriebtus pievagrybius nusausinti ant popierinio rankšluoščio.Kiekvieną pievagrybį aplipinti malta mėsa ir suformuoti kuliukus, apvolioti miltuose ir virti aliejuje iki rusvumo.
Patiekti šaltus, papuoštus rauginto agurko griežinėliais, ridikėliais ir česnakais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!