MIGDOLŲ SAUSAINIAI

Ingridientai:
~45 vnt.

4 kiaušiniai
100 g cukruoto imbiero
250 g cukraus pudros
250 g tarkuotų migdolų
tarkuota pusės citrinos žievelė
Gaminimas
Atskirti kiaušinių baltymus ir trynius. Labai plonytes imbiero juosteles atpjauti papuošimui. Likusį imbierą sukapoti labai mažais gabalėliais. Kiaušinio baltymus gerai išplakti, į juos atsargiai įberti pro sietelį persijotą cukraus pudrą. Po truputį vis įmaišyti kitus ingredientus. 2 šaukšteliais tešlą mažais kauburėliais dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti prieš tai įkaitintoje orkaitėje 140 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!