Migdolų tortas I


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.400 g sviesto,
2.8 kiaušiniai,
3.2 stiklinės cukraus,
4.200 g kapotų migdolų,
5.10 sutrintų karčiųjų migdolų,
6.400 g miltų.
Gaminimas:
Ištriname sviestą. Trintus su cukrumi trynius sumaišome su sviestu. Susmulkintus migdolus sudedame į masę, pridedame miltų, suplaktų baltymų. Viską gerai sumaišome, supilame į sviestu išteptą formą ir kepame orkaitėje. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!