Migdolų tortas II


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.12 kiaušinių,
stiklinė cukraus,
2.200 g migdolų,
3.6 kartieji migdolai,
krakmolo.
Glaistui:
4.2 šaukštai trinto šokolado,
5.0,5 stiklinės cukraus,
6.1 baltymas,
7.0,5 stiklinės citrinos sulčių.
Gaminimas:
Trynius sutriname su cukrumi. Sutrintus migdolus supilame į trynius, įdedame krakmolo, ir suplaktus baltymus. Viską išmaišome ir sudedame į sviestu išteptą formą. Pakepame. Paruošiame glaistą: sumaišome šokoladą, cukrų, baltymą ir citrinos sultis. Tortą patepame glaistu ir padžioviname orkaitėje. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!