Moliūgų blyneliai


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
2 moliūgo skiltelės
2 kiaušiniai
šaukštas cukraus
pieno,
druskos
sviesto arba margarino blyneliams kepti
Gaminimas:
Moliūgas stambiai sutarkuojamas. Kiaušinių tryniai ištrinami su trupučiu druskos ir cukrumi, įpilama pieno, suberiami miltai ir užmaišomi grietinės tirštumo tešla. Į ją sudedami išplakti kiaušinių baltymai ir sutarkuotas moliūgas ( jo neturi būti daugiau nei buvo tešlos ). Įkaitintame svieste arba margarine kepami nedideli blyneliai.
Tinka vartoti su: Valgomi apibarstyti cukrumi arba su aviečių sirupu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!