NAMINĖS DEŠRELĖS

Ingridientai:
800 g kiaulienos
2 svogūnai
česnako
pipirų
druskos ir truputis sultinio
žarnų
stiklinė kmynų padažo

Gaminimas
Mėsa sumalama mėsamale, pridedama prieskonių, susmulkinto česnako, supjaustytų svogūnų, druskos ir truputį sultinio ar vandens (jeigu masė kieta). Viskas labai gerai išminkoma ir nekietai sukemšama į žarnas. Dešrelės persukamos porcijomis ir verdamos truputį pasūdytame vandenyje, o išimtos apkepinamos ir tiekiamos su bulvių koše bei kmunų padažu. Atskirai duodama troškintų kopūstų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!