OBUOLIAI, KEPTI SU SPANGUOLĖMIS

Ingridientai:
8 obuoliai
100 g spanguolių
100 g cukraus
Sirupui:
30 g spanguolių
100 g cukraus
stiklinė nuoviro

Gaminimas
Obuoliai išskobiami taip, kad būtų piltuvo formos tuštuma. Spanguolės pabarstomos cukrumi ir sudedamos į obuolių vidų. Į skardą įpilama vandens, sudedami obuoliai ir kepama. Iškepę obuoliai užpilami sirupu, išvirtu iš obuolių minkštimo ir spanguolių. Sirupui spanguolės sugrūdamos, sumaišomos su obuolių minkštimu ir užpilamos karštu vandeniu. Verdama, kol obuoliai suminkštėja. Viskas perkošiama ir pertrinama. Pridedama cukraus ir išverdamas sirupas.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!