OBUOLIŲ SALOTOS

Ingridientai:
450 g obuolių
200 g svogūnų
4 šaukštai konservuotų žirnelių
3 šaukštai smulkiai supjaustytos konservuotos raudonosios paprikos
1 šaukštas citrinos sulčių
Padažui:
150 g naturalaus jogurto
1 šaukštas majonezo
1 šaukštelis muskato riešuto
druskos,
Gaminimas
Obuolius aplupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti šiaudeliais ir apšlakstyti citrinos sultimis. Svogūnus aplupti ir supjaustyti plonais pusgriežinėliais. Obuolius išmaišyti su svogūnais, žirneliais ir paprika. Paruošti padažą: jogurtą sumaišyti su majonezu, muskato riešutu, paskaninti druska ir pipirais.
Salotas užpilti padažu ir išmaišyti. Patiekti prie mėsos patiekalų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!