ONUTĖS UŽKANDIS

Ingridientai:
75 g jautienos nugarinės,
40 g morkų,
40 g svogūnų,
50 g pomidorų padažo,
3 džiovintos slyvos be kauliukų,
3 džiovinti abrikosai,
30 g aliejaus,
15g Vegetos

Gaminimas
Jautieną supjaustome griežinėliais ir verdame pasūdytame vandenyje. Svogūną ir morką supjaustome šiaudeliais, pakepiname. Baigiant kepti, supilame pomidorų padažą ir šiaudeliais pjaustytus džiovintus vaisius. Patiekdami mėsą ir daržovių ir vaisių padažą sluoksniuojame.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!